Stafteam

Bas
Ik doe mee met de HIT omdat het altijd een gezellig weekendje weg is. Weer even gezellig een weekendje buiten zijn met gezellige mensen. Gewoon, omdat het kan!
Bas

David

Ik ben David, 29 jaar en werk in de gehandicaptenzorg. Ik heb vanaf de Welpen bij Scouting gezeten. Als ik vrij ben knap ik fietsen op en verkoop ze. Ook sleutel ik graag aan mijn inmiddels 51 jaar oude Trabant. Ik ga vanaf jaar 1 al mee met deze supertoffe HIT. Heel leuk om te zien hoe de deelnemers er ieder voor zich een top weekend van maken.

David

Miranda

Een goed concept en gezellige teamleden! Dat zijn voor mij de belangrijkste redenen om de ouderkindhike al vanaf dag 1 mee te organiseren.
Ieder jaar maken wij er samen met alle enthousiaste kinderen en ouders een heel gezellig weekend van.

Miranda

Monique

Nadat ik zelf vijf keer als deelnemer met een van mijn zonen op de ouder kind hike in Alphen was geweest, laat ik nu graag anderen mee genieten van deze geweldige HIT ervaring. Gezelligheid staat daarbij voor mij centraal: zowel overdag (lopend met je eigen zoon of dochter, of samen met andere koppeltjes) als ’s avonds tijdens de avondspelen of bij het kampvuur.

Monique

Nouchka

Ik ben al sinds de Kabouters bekend met Scouting, heb veel goede herinneringen aan leuke kampen en ook de HIT. Ik hoefde dus niet lang na te denken toen ik werd gevraagd als staflid mee te gaan, dit jaar voor’t eerst – ik kijk er naar uit!

Nouchka

Paul

Ik loop al weer heel wat jaartjes bij Scouting rond, vanaf Welp steeds lid geweest en uiteindelijk leiding geworden. Momenteel ben ik leiding bij de Meisjeswelpen van Scouting Erasmus uit Oosterhout. Daarnaast doe ik nog wat andere Scouting uitspattingen, zoals deze ontegenzeggelijk formidabele Ouder-Kind Hike! In de weinige vrije tijd die naast Scouting overblijft, vermaak ik mezelf met onder andere motorrijden en de Land Rover die ook mee op HIT gaat!

Paul

Thijs

In het eerste jaar heb ik aan het vuur muziek gemaakt en heb ik al wat van de sfeer mogen proeven. Vervolgens werd ik gevraagd om mee te helpen in het stafteam. Ik heb 4 keer deelgenomen aan de HIT en ben ik 4 jaar leiding geweest bij de scouts.
Ik werk als fysiotherapeut in het kleine dorpje Riel, gitaarspelen is mijn grote hobby.
Ik heb er zin in om er met z’n allen een zalig Pasen van te maken!
Tot dan!

Thijs